Comenzi si livrare

Informatia 

Pentru comenzi in valoare care depaseste 200 ron, Va oferim livrare gratuita!

Telefon pentru comenzi 0726 640 285

Alegeti articolul dorit, sunati la numarul afisat mai sus, sau intrati in magazinul nostru on-line si urmati pasii pentru a inregistra comanda dvs.

Daca preferati varianta adoua, este necesar sa Va inregistrati sau sa folositi butonul “Quick orders“, specificati articolul dorit si lasati numarul dvs de telefon, in acest caz veti fi contactati de catre consultantul nostru, pentru inregistrarea comenzii dvs.

Programul livrarilor este de luni pana sambata, numai prin curierat rapid www.urgentcargus.ro

Garantie

În conformitate cu legea privind protecția consumatorului, aveti posibilitate in timp de 14 de zile sa returnati articolul achizitionat de dvs de la magazinul nostru on-line, in stare buna asa cum l-ati primit.

Dupa preluarea comenzii, o sa primiti confirmarea telefonica sau e-mail. Livrarea va fi efectuata in termen de 1-3 zile lucratoare. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, Va rugam sa luati legatura cu consultantul nostru la numarul de telefon afisat pe site.

Datele personale pe care ni le oferiti, sunt protejate de legea invigoare,ele vor fi folosite  pentru inregistrea si livrarea comanzilor dvs.

Informațiile dvs personale nu se vor distribui catre alte persoane. Compania prestatoare de servicii a magazinului nostru on-line, este inregistrata  în registrul Comisiei pentru Protecția Datelor personale cu numarul 425803. Va oferim datele pentru contact a organului de stat pentru protectie:

AdresaSofia 1431, bul. Akad.Ivan Evstratiev Geshov nr.15 www.cpdp.bg

Returnare, schimb, reclamatii:

Clientul are dreptul la returnarea  produsului in termen de 14 zile. În cazul în care nu există nici un motiv pentru returnare,clientul suporta valoarea livrarii.

In cazul efectuarii platii cu card bancar, restituirea acesteia se va face prin ramburs bancar  în termen de 7 zile lucrătoare.

In cazul in care produsul nu corespunde sau este defect, Vodo va suporta valoarea retururnarii.

In cazul schimbarii marimii, clientul va suporta transportul dus intors-returnarea articolului de catre noi si livrarea catre dvs,in valoare totala de 39.98 ron.

Primim doar articolele, care sunt in stare buna,asa cum le-ati primit dvs.

Pentru returnare puteti suna la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru.